ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η BritQual ως αντιπρόσωπος των δημοφιλέστερων Φορέων Πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας προχώρησε στην σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.Στις συνεργασίες της συμπεριλαμβάνονται Κολλέγια, ΙΕΚ και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επίσης πιστοποιεί τα προγράμματα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης του προσωπικού ελληνικών εταιριών όλων των κλάδων αλλά και πολυεθνικών. Η BritQual συνεργάζεται επίσης με εταιρείες συμβούλων τόσο στην Κίνα όσο και στην Νοτιοανατολική Ασία για ανάπτυξη και πιστοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε σχολεία και οργανισμούς.

Ο Δυναμισμός, η Πρωτοπορία και η Εξωστρέφεια χαρακτηρίζουν τη διαδρομή του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ. Οι αλλαγές στα εκπαιδευτικά συστήματα, στις απαιτήσεις της αγοράς και στη νοοτροπία είναι μόνο οι αφορμές για την συνεχή Εξέλιξη του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, γιατί η πραγματική Κινητήριος Δύναμη είναι η Δημιουργικότητα.

READ MORE

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» με με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση, επενδύει στο μέλλον και στον άνθρωπο.

READ MORE

O TQUK  είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Φορέας Πιστοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Παρέχει διεθνείς πιστοποιήσεις όλων των επιπέδων που ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες εκπαιδευτικών οργανισμών όσο και των τμημάτων εκπαίδευσης εταιριών και πολυεθνικών παντού στον κόσμο.

READ MORE

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μπουγά διανύουν φέτος την 28η χρονιά τους. Η πίστη του Οργανισμού στην αξία της παιδείας ως του βασικότερου και κυρίαρχου προσόντος στη διαμόρφωση ενός υγιούς, ολοκληρωμένου, δραστήριου, δοτικού και αξιόλογου ανθρώπου εξασφαλίζει την ανελικτική πορεία του στο χρόνο.

READ MORE

Η DEQUALS ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 και συγκέντρωσε την τεχνογνωσία, τις δεξιότητες και τα επαγγελματικά δίκτυα μιας ομάδας ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους είχαν πάνω από τριάντα χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης.

READ MORE

Η EstudyQuals είναι μια νέα εταιρεία με μακρά ιστορία στον τομέα της εκπαίδευσης και των επαγγελματικών σπουδών, με άτομα που έχουν πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους

READ MORE

Το ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ είναι το πρώτο ιδιωτικό ΙΕΚ στο νομό Πιερίας που φιλοξενεί μαθητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ουσιαστική κατάρτιση στους σπουδαστές του.

READ MORE

Το ICB College ιδρύθηκε το 2009 ως το Κολλέγιο Νομικής, Οικονομίας και Νανοτεχνολογίας. Το 2014, το κολέγιο μετονομάστηκε σε Διεθνές Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Επικοινωνιών.

READ MORE

Το Alexander College έχει μακροχρόνια ιστορία στην εκπαιδευτική αριστεία και αυτό οφείλεται στις καθιερωμένες διασυνδέσεις και συνεργασίες με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και Φορείς Πιστοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

READ MORE